En fotograf i Alingsås

Varmt välkomna tillbaka hit till min blogg där jag för det mesta skriver om lite allt möjligt som befinner sig mellan himmel och jord! Ibland så skriver jag ju, som ni vet, om olika företag, tjänster eller butiker bland annat som jag tror att ni kommer att kunna dra stor nytta av.

Idag blir det nämligen just ett sådant inlägg och det handlar idag om ett företag som erbjuder inredning, möbler och fotokurser i Alingsås och detta är även riktat till er i Lerum med omnejd. Företaget heter inget mindre än A cup of Lifestyle AB och jag tycker för det första att det här är ett oerhört bra och passande namn. Jag tror att det här nu är ett rätt så nytt företag, men ni kan rätta mig om jag har fel, och jag har endast varit där någon gång eller två och varit med på en fotokurs som jag tyckte var oerhört rolig och spännande. Hur som helst så är det här ett sådant där oerhört trevligt och roligt företag som jag tycker förtjänar uppmärksamhet och som jag verkligen vill varmt rekommendera till alla mina läsare som just söker ett ställe där ni kan köpa fin och kvalitativ inredning, inklusive möbler, och ifall det nu är så att ni söker en intressant och rolig fotokurs som hålls av en kunnig och erfaren fotograf här i Alingsås. Nu är ju dock det här, som sagt, i Alingsås och även då kanske för alla er som då befinner er någonstans i dess omnejd eller i Lerum bland annat. Det är ju nämligen här som jag själv befinner mig och det är här som jag gör det mesta i min vardag, så som jobbar, bor, besöker butiker och shoppar och går på kurser och så vidare. Jag vet att det är många av er som också befinner er i närheten och därför så tycker jag att det här kunde vara intressant att dela med mig av!

Du gillar kanske också...