Jag har köpt en hund!

Hej och välkomna tillbaka till min blogg alla härliga läsare! Idag har jag en så otroligt rolig nyhet att berätta om. Jag har nämligen skaffat min första hund! Det har nog inte undan gått någon här på bloggen att jag länge har varit intresserad av att skaffa en hund. Jag är så glad över detta beslut och valde att vända mig till en kennel vid namn Dilopop Kennel. Vilken otrolig kennel! Vi har länge funderat på att skaffa en valp hem till oss och kände verkligen att Dilopop Kennel var det rätta företaget för oss. Jag var helt säker på att det var en liten Papillon som jag vill köpa, och detta är just en av raserna som Dilopop Kennel föder upp. Det föds även upp bland annat Tysk mittelspitz, som jag även tycker verkar som en underbar ras.

Det känns otroligt skönt att Linda som har denna kennel, har gått väldigt många kurser inom hunduppfödsel. Hundarna hos Dilopop Kennel är väl uppfostrade och har haft det väldigt bra hos Linda. Nu när jag har fått hem min lilla valp, märks det tydligt att hon har fått mycket kärlek under den första tiden av sitt liv, vilket känns skönt, att verkligen veta att hon har blivit väl omhändertagen även innan jag fått hem henne. Jag tycker verkligen att det allra viktigaste när det kommer till en kennel är att hon eller han som tar hand om hundarna, verkligen gör det på rätt sätt och tar hand om hundarna. Därför kändes det väldigt tryggt och säkert att genom Linda hos Dilopop Kennel få ta emot min valp. Jag vet att ni är många som är lika djurintresserade som jag, och då ni är många som kommenterat att ni är sugna på att köpa hund precis som jag har varit länge, vill jag verkligen rekommendera Dilopop Kennel till er som befinner er i Hällevadsholm med omnejd.