BD Cykel Motor & Skog

God morgon gott folk och varmt välkomna tillbaka till min blogg för ett nytt inlägg. Jag tänkte i dagens inlägg skriva lite om företaget BD Cykel Motor & Skog då jag har fått bra hjälp av dem gällande att hitta rätt moped till min dotter, jag vände mig till dem då jag visste att de sålde mopeder i Tingsryd.

När min dotter kom in i tonåren började hon intressera sig mycket för mopeder och fordon i allmänhet, vilket ledde till att hon tog ett mopedkörkort när hon fyllde 15 år. Med tanke på att vi inte hade någon moped i familjen sedan tidigare var vi tvungna att ge oss ut på mopedjakt för att hitta den perfekta mopeden till min dotter. Det blev många besök hos olika företag som sålde mopeder i Tingsryd, vi besökte även privatpersoner som hade ute sina mopeder på annons. Det hela slutade med att ett företag stack ut lite extra, vilket var BD Cykel Motor & Skog. Hos dem fick vi otroligt bra hjälp med att hitta den mopeden som skulle passa bäst för min dotter utefter hennes önskemål och behov, ägaren av företaget hade riktigt bra koll på vad han gjorde. Han kunde genom sin erfarenhet ge oss bra tips och råd för hur vi skulle sköta dotterns moped, hans service gjorde att hela besöket blev ännu bättre. Tack vare honom åkte vi därifrån med en fin moped till min dotter, det var länge sedan jag hade sett henne så glad som hon var den dagen. Med det här sagt kan jag bara tipsa er om det här företaget om ni också är ute efter att köpa er ett nytt fordon och vill ha bra hjälp med mopeder i Tingsryd.